Renovering af facade, hus & ejendom

Tømrermester Henrik D. Larsen Pandrup ApS tilbyder en omfattende renovering af facade, hus og ejendom, som både kan sænke din el-regning og måske endda udnytte pladsen i din bolig bedre.

En større renovering med nøje udvalgte byggematerialer kan ændre husets oprindelige stil og arkitektur, hvis du ønsker dette. I fællesskab taler vi om valg af materialer, og hvordan du får den mest attraktive og energivenlige renovering af hus.​

Kontakt os

Ring til Tømrermester Henrik D. Larsen Pandrup ApS og få en snak med os om, hvilken løsning der er den rigtige for dig, og som er mulig i din bolig, og om det overhovedet kan betale sig.

Indvendig renovering​

Har du brug for hjælp til indvendig renovering? Hos Tømrermester Henrik D. Larsen Pandrup ApS har vi brede kompetencer inden for alle former for indvendig renovering. En indvendig renovering kan hjælpe med at sætte det sidste finish på dit hjem og tilmed give din bolig mere værdi.

Mangler du professionel hjælp til et indvendigt renoveringsprojekt, skal du endelig kontakte os hos Tømrermester Henrik D. Larsen Pandrup ApS – også i forbindelse med udarbejdelse af en detaljeret renoveringsplan. Vi har mange års erfaring med indvendig renovering af eksempelvis døre, karme og trapper og vi er altid meget grundige i vores arbejde.

Stor ekspertise inden for renovering af:

  • Døre​
  • Fodlister​
  • Lofter
  • Gulv​

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe med en konkret indvendig renoveringsopgave, skal du endelig kontakte os. Ligeledes hvis du har spørgsmål til priser eller andet. Du mere end velkommen til at ringe til os på 98 20 44 33 eller skrive en e-mail til hdl@henrikdlarsen.dk.

Vil du have et uforpligtende tilbud på en tømreropgave?

Få et tilbud ved at udfylde formularen. Skriv gerne dine ønsker til opgaven. Det hjælper os til at kunne lave et mere præcist tilbud til dig. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er medlem af Byg-Garanti​

✔​ Vi har mange års erfaring bag os

​​✔​ Kvalitetsbevidst arbejde til konkurrencedygtige priser

✔​ Vi varetager store som små opgaver over hele landet​

Medlem af

Adresseoplysninger

Tømrermester Henrik D. Larsen Pandrup ApS

Purkærvej 69, 9490 Pandrup

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 98 20 44 33

E-mail: hdl@henrikdlarsen.dk

​CVR: 26081092

Om os

Tømrermester Henrik D Larsen ligger i Pandrup, Nordjylland, men vores arbejdsområde dækker over hele landet. I dag beskæftiger vi i gennemsnit 25 medarbejdere.